Gulvsliping fra A til Å

Finn ut mer om vårt kompetanseområde

Høvling av gulv

Gulvhøvling (også kalt gulvavretning) er en spesiell prosess, som utføres når gulvet er meget skadet eller forkjært, før en vanlig gulvslipning. overflatebehandling.

Gulvbehandling 

Myhre Gulv AS er spesialist i gulvbehandling, og har over ... års erfaring med å finne den optimale løsning for deg og dine gulv. 

Nytt gulv

Bygge nytt eller skifte ut eksiterende gulv? Vi er eksperter på tregulv og kan levere og montere alle typer gulv.

Renovering

Sliping og renovering kan ofte være den ideelle løsning for ditt gulv. Parkett og forskjellige typer tregulv er godt egnet for sliping.

Finsliping

En mellomsliping er en finpusning av en behandlet overflate så påføringen av det neste lag kan bindes. Ved mellomsliping menes det altså, at gulvet "poleres", hvor følgende IKKE vil forsvinne: misfarginger, dypere riper, ujevnheter m.m. 

Sliping av trapper

Slipning og høvling av trapper kan foretas på alle typer trapper, også selv om det er lim, lakk eller sparkel. Selv de verste trapper kan bli nesten som nye.

Montering av lister

Både i forbindelse med slipning av gulv og som enkeltstående ytelse, utfører Myhre Gulv AS montering og reparasjon av alle slags lister. 

Sliping av dørstokk

Sliping og høvling av dørtrinn utføres som regel i forbindelse med lignende arbeid tilknytt gulvene. For å opprettholde en konsistent og sømløs utseende som passer. 

Gulvfuging

Vi bruker de riktige gulvfugemassene og renser grundig alle fugene. Hvis fugene ikke er renset ordentlig kan fugen ikke bindes fast og ved gulvslipning vil de løsne opp.

Beising av gulv

Beisning av gulv er en av de dyre etterbehandlinger, da det er dyre materiale og tar lengre tid å lage. Med Beisning av gulv kan man svakt se tretts kvister og struktur.

Maling av tregulv 

Gulvslipning av gulv eller lettsliping skal fortas før du maler dine tregulv. Det mest moderne er hvit eller gråt gulv. Med litt maling på gulvet kan du få et flott og mere ensartet gulv. 

UV Lakk og UV Voks

UV herdet lakk / hardvoks har ekstra god slitestyrke og benyttes gjerne i ekstra krevende miljøer. Den oppnår full slitestyrke under UV herdingen.

Andre tjenester

Vi monterer og behandler gulv for flere lokale bygg/maler mestere. 

Vi leverer og monterer alle typer parkett og heltre